pühapäev, 10. august 2008

Üksik Rüütel

Üksik Rüütel, asub Tallinna ringtee ääres!
Sissesõit on jube mõtetu :) ilmatu ring tuleb teha ümber hoonete!

Sisemine õhkkond on armas ja funktsionaalne ....
peosaal, hotelli baariruum (nahast diivanid), rüütlisaal ja pubi!
Lõunatasime Rüütli saalis, mis oli igati nime vääriline suured toolid ja küünaldega laud, kui laud toitudega kattus tekkis tõesti keskaegne tunne!
Toitude valik oli väike aga vähemalt kala sai basseinist ise välja valida :) Menüüst eksootikat otsima ei maksa minna: searibi, lammas, lihapallid. Portsud olid korralikud, kõht tühjaks ei jää ja maitseelamus peitus koduselt tehtud toidus.
Kala oli ilusti ahjus ära küpsetatud, maitseaineid küllaga aga fileerimisest pole see kokk küll midagi kuulnud (mina korasin mingi tosinkond 2-3 cm luud välja! Lisaks, mis mood see on, et katame lõhe külmutatud krevettidega lõhe üle, siis on ilgelt maru ???? EI OLE MAITSEV
OK nüüd sai minust kriitikute isa :)
Maarit palun kommenteeri teenindust,
muidu nad peavad mind üdini pahaks!

3 kommentaari:

Maarit ütles ...

Toit toiduks, see on tähtis, kuid kui teenindus on ka sedasi ligadi logadi, siis on midagi mäda. Kui palud teenindajal 2-3 korda tuua teine taldrik ja siis lõpuks toob ja pööritab silmi. ja kuhu see kõlbab, kui lapsed saavad oma viinerid kartulipudruga kõige hiljem kätte??? ja siis on viinerid krimpsu ka tõmmanud. Aga nuh, teenindust ka väga ei kiida....Alguses olid küll kiired tellimust võtma, kuid pärast toidu lauda toomine ja pärast teenindamine ei olnud meeldiv. Algus oli positiivne kuid lõpp tegi kõik positiivse negatiivseks ja lõppkokkuvõttes jäi ka negatiivne mulje. Enam tagasi minna ei tahaks.

Anonüümne ütles ...

olematu teenindusega koht - uskumatu, et tänasel ajal Tallinna lähedal saab niimoodi tegutseda.... väga ülbed ja mõttetult sebivad ettekandjad, kes reageerivad alles siis, kui leti taha neid paluma lähed.
sinna tagasi kindlasti ei lähe.

Anonüümne ütles ...

Tere,
Kahju, et ikka veel üleval info vana Üksiku Rüütli kohta. Nüüd ju uus personal, uued omanikud- mina jäin megarahule