laupäev, 12. juuli 2008

Hommikune suutäis

Raamat: Kerged eined - Joy Skipper

Toit: Singi-juustu sarvesaiad
kahele
2 kohevat sarvesaia; 4 viilu sinki; 1 tl sinepit; 75g riivitud juustu
Valmistamine:
- Soojendage ahi 200 kraadini
- Lõigake saiad horisontaalselt pooleks. Katke alumised saiapoolikud singiga, määrige sinepit ning puistake riivjuustu peale.
- Asetage alumised saiapoolikud kaaneks peale ning küpsetage saiu ahjus 6-8 minutit, kuni koorik on krõbe ja juust sulanud. Serveerige kuumalt.

Väga maitsvad tulid välja. Ühele panin natuke rohkem sinepit (ikka Põltsamaa sinepit) ja seal oli tugevam maitse. Aga igaljuhul paremad saiakesed hommikuks kui tavalised ahjus tehtud juustusaiad! Hommikuse kohviga parimad ;)

1 kommentaar:

Kaupo ütles ...

mõnus hommikune üllatus, mulle hakkavad need kokaraamatud meeldima:) toit: võrreldes tavaliste ahjusaiadega on tõsine vahe sees... õhulised sarvesaiad ja sinepiline juustu maitse annab mõnusa koosluse. Sooovitan soojalt kõigile! Kui teile ei maitse sinep siis ei maksa sellega liialdada... hammustades maarit saiast ampsu, kuhu oli natukene rohkem sinepit lisanud ... vöak