Toit: Virsiku-rucola-prosciuttosalat
1 väga küps ja magus virsik; 5 rucolalehte; paar lehte värsket basiilikut; 5 viilu toorsuitsusinki; mõni laast parmesani juustu; tsipa palsamiäädikat; külmpressitud oliivõli; pipar.
- Lõika virsik sektoriteks ning aseta peale toorsuitsusingi viilud, juustulaastud, ruccololehed (juustulaaste saab kõige paremini teha juurviljakoorijaga).
- Piserda üle natuke palsamiäädika ja oliivõliga. Maitsesta värkelt jahvatatud pipraga.
Mõnus ja värske. Lisasin enda salatisse ka viilutatud redist. :) Rucolalehed mulle ei maitsenud. Muidu oli väga maitsev.
1 kommentaar:
NAM NAM ... see oli hea õhtune kõhutäis, üllatav et salat nii hästi kõhtu täidab. Virsiku ja rucolalehed nii hästi kokku sobivad (loe: magus ja vürtsikas). Kui redis ei meeldi (nagu mulle) ära pane ;)ja toorsink võib ka praetult paremini maitsta. Ühesõnaga - soovitan sojalt kõigil proovida. Hea vaheldus tomatile, kurgile, kapsale ja tavalistele aedviljadele!
Postita kommentaar